Anmeldelser

8,5
Anmeldelseskarakter

Pointfordeling

Rengøring
8,5
Komfort
8,2
Overnatningsstedets beliggenhed
8,8
Faciliteter
8,3
Personale
9,1
Værdi
8,0

Anmeldelser

    Torben
    dk

    Anmeldelseskarakter

    7,9
    17. oktober 2018
    Super beliggenhed med fantastisk udsigt.
    Louise
    dk

    Anmeldelseskarakter

    8,3
    17. oktober 2018
    Der er ikke skrevet nogen kommentarer til anmeldelsen.
    Lise-Lotte
    dk

    Anmeldelseskarakter

    10
    17. oktober 2018

    Super - kommer gerne igen

    Der er intet dårligt at sige om noget som helst, alt var lige nøjagtig som det skulle være og mere end det.
    Morgenmaden var super god, personalet var sindsyg søde og man følte sig velkommen fra start til slut
    Marie
    dk

    Anmeldelseskarakter

    10
    14. oktober 2018

    Dejligt og af slappet

    Det super og sengenvar meget dejlig at ligge i
    Anne
    dk

    Anmeldelseskarakter

    10
    5. oktober 2018
    N/A ved ikke
    Alt var godt dejlig beliggenhed
    christian
    dk

    Anmeldelseskarakter

    10
    3. oktober 2018

    perfekt

    alt var i orden
    Kirsten
    dk

    Anmeldelseskarakter

    7,5
    28. september 2018

    Et rigtig dejligt ophold, som jeg gerne anbefaler andre

    I mit værelse 102 var der en ubehagelig hylen ( som et køleskab der larmer) udpræget efter kl . 22.00 0g langt hen på natten, hvorefter det mindskedes.
    Et dejligt morgenmåltid. et plus at man kunne tilkøbe smurt mellemmåltid. Værelset dejligt med gode senge. Dejlig restaurant med utrolig behagelig personale. Parkeringsforhold perfekt.
    Peter
    dk

    Anmeldelseskarakter

    7,9
    26. september 2018
    For lydt ift naboer
    God plads til 2 personer
    Jette
    dk

    Anmeldelseskarakter

    9,6
    25. september 2018
    Der er ikke skrevet nogen kommentarer til anmeldelsen.
    Ulla Kragh
    dk

    Anmeldelseskarakter

    7,1
    24. september 2018
    Der er ikke skrevet nogen kommentarer til anmeldelsen.
    Thiago
    br

    Anmeldelseskarakter

    9,6
    24. september 2018
    Der er ikke skrevet nogen kommentarer til anmeldelsen.
    Per
    dk

    Anmeldelseskarakter

    9,2
    23. september 2018

    Tre fine dag på et indbydende hotel i smukke omgivelser - og med en venlig atmosfære.

    Der måtte godt være en hylde i brusekabinen. Døren til altanen var lidt vanskelig at håndtere.
    Dejligt rummeligt værelse med lille møbleret altan. Fint med køleskab på værelset. Udmærket restaurant både morgen og aften. Venlig betjening - kommer gerne igen.
    Ellen Marie
    dk

    Anmeldelseskarakter

    10
    22. september 2018
    Der er ikke skrevet nogen kommentarer til anmeldelsen.
    Niels
    dk

    Anmeldelseskarakter

    4,2
    22. september 2018
    Rækkehuse levede ikke op til vores forventninger. Inventar var underlavmål. Sengene under al kritik
    Sødt personale
    HENNING
    dk

    Anmeldelseskarakter

    10
    22. september 2018
    Super
    Per
    dk

    Anmeldelseskarakter

    5,4
    22. september 2018

    Fir dyrt

    Værelset blev ikke gjort rent mellem 2 overnatninger Tæt ved trafikeret vej Støjende naboer Noget slidt værelse (mini lejlighed)
    Central beliggenhed i forhold til vore planer
    Jens
    dk

    Anmeldelseskarakter

    8,3
    21. september 2018
    Der er ikke skrevet nogen kommentarer til anmeldelsen.
    Josefine
    se

    Anmeldelseskarakter

    10
    19. september 2018

    Kommer helt klart igen en anden gang !

    Smilende og venligt personale. Flot og rent alle vegne.... God stil i restaurant og receptionsområde.
    Jytte
    dk

    Anmeldelseskarakter

    10
    17. september 2018

    Generelt ok

    Udsigten fra værelset/terrassen var ikke noget at skrive om. Selvom det stod balkon på bestillingen, fik vi en stuelejlighed.
    Morgenmaden var absolut i top. Overnatningen var ok. Betjeningen var i top.
    dk

    Anmeldelseskarakter

    7,9
    17. september 2018
    Der er ikke skrevet nogen kommentarer til anmeldelsen.
Henter anmeldelser