Anmeldelser

8,4
Anmeldelseskarakter

Pointfordeling

Rengøring
8,5
Komfort
8,1
Overnatningsstedets beliggenhed
8,7
Faciliteter
8,3
Personale
9,0
Værdi
8,0

Anmeldelser

    Ingelise
    dk

    Anmeldelseskarakter

    8,8
    14. august 2018
    Meget ærgerligt at juicen fortyndes med vand, ellers fin morgenmad.
    Fin morgenmad og dejlige senge med god plads i sovesofaen.
    Helle og Lars
    dk

    Anmeldelseskarakter

    7,9
    12. august 2018
    Der er ikke skrevet nogen kommentarer til anmeldelsen.
    Jim Petersen
    dk

    Anmeldelseskarakter

    6,2
    4. august 2018
    Kedelige værelser, mørke ig man følte sig indeklemt med cigarrygende naboer på den ene side og polske højttalerne naboer på den anden side. Telefonsamtaler på polsk højt og konstant på altan. Vi betalte for det i betegner som bedre eller luksus, det var det bestemt ikke.
    Det var alt i alt okay, men jeg blev bestemt skuffet. Det var ikke det jeg ville forbinde med et hotelværelse, mere en lejlighed, hvilket jeg aldrig ville leje mig ind på.
    Grethe Aagren
    dk

    Anmeldelseskarakter

    10
    4. august 2018

    Gode feriedage

    Kan ikke finde på noget.
    Der manglede ikke noget vedr. morgenmaden. Personalet var gode til at rytte bordene, når man var færdig så andre kunne komme til. Værelset var godt og sengene gode.
    Linda
    dk

    Anmeldelseskarakter

    9,6
    2. august 2018
    Der er ikke skrevet nogen kommentarer til anmeldelsen.
    James
    se

    Anmeldelseskarakter

    7,9
    1. august 2018

    Dejligt med tæt til vandet som er det store pluds om sommeren

    Sengene var ikke i god standart og rummet kunne godt tåle at se et par håndværkere. Mvh tømreren
    Søren
    no

    Anmeldelseskarakter

    8,3
    29. juli 2018

    Nogle dejlige dage med fred og ro

    Måske lidt støvsugning pga. Sand fra strand
    God morgenmad frisk tilberedt, god udsigt fra værelse
    Claus Johnsen
    dk

    Anmeldelseskarakter

    9,6
    28. juli 2018

    Dejlig havudsigt

    Stejle trapper.
    Stort køleskab og kogeplader og køkkenudstyr.
    Malene
    dk

    Anmeldelseskarakter

    7,1
    26. juli 2018

    Flot udsigt. God morgenmad, og OK Strand.

    Alt for bløde senge. Lejligheden kunne bruge en opdatering.
    God morgenmad. Fuldt udstyret lejlighed. Fantastisk udsigt, og fint at lejligheden ligger på en skråning, så man ikke sidder og kigger på en nabo/genbo. Venligt personale.
    Per
    dk

    Anmeldelseskarakter

    8,8
    24. juli 2018
    Der er ikke skrevet nogen kommentarer til anmeldelsen.
    Brit
    dk

    Anmeldelseskarakter

    7,1
    22. juli 2018
    Der er ikke skrevet nogen kommentarer til anmeldelsen.
    Jens Sand
    dk

    Anmeldelseskarakter

    7,9
    20. juli 2018
    Værelset var fint og rent. Ja, morgenmaden særdeles god
    dk

    Anmeldelseskarakter

    8,8
    20. juli 2018
    Der er ikke skrevet nogen kommentarer til anmeldelsen.
    Lene
    dk

    Anmeldelseskarakter

    10
    18. juli 2018
    Der er ikke skrevet nogen kommentarer til anmeldelsen.
    Lone
    dk

    Anmeldelseskarakter

    7,5
    16. juli 2018
    Der er ikke skrevet nogen kommentarer til anmeldelsen.
    Anette
    dk

    Anmeldelseskarakter

    9,2
    15. juli 2018

    Super godt

    Jeg kan ikke komme i tanke om noget negativt.
    Alt på værelset var godt. Morgenmaden var også godt bedre end forventet.
    Dorthe
    dk

    Anmeldelseskarakter

    9,2
    15. juli 2018
    Der er ikke skrevet nogen kommentarer til anmeldelsen.
    Ulla
    dk

    Anmeldelseskarakter

    7,5
    14. juli 2018
    Der er ikke skrevet nogen kommentarer til anmeldelsen.
    Mya Kruse
    dk

    Anmeldelseskarakter

    10
    12. juli 2018
    Der er ikke skrevet nogen kommentarer til anmeldelsen.
    GustavN
    se

    Anmeldelseskarakter

    7,5
    17. juli 2018
    Der er ikke skrevet nogen kommentarer til anmeldelsen.
Henter anmeldelser