Opinie

8,5
Ocena

Zestawienie ocen

Czystość
8,5
Komfort
8,2
Lokalizacja obiektu
8,8
Udogodnienia
8,3
Personel
9,1
Stosunek jakości do ceny
8,0

Opinie

    Jacek
    pl

    Ocena

    10
    10 września 2018
    Lokalizacja bardzo dobra na dojazdy na pn wyspy. Pokój obszerny z aneksem kuchennym, także obiady sami gotowaliśmy. Łóżko bardzo wygodne:) Bardzo blisko morza, gdzie jest piękna ścieżka na spacery. Basen dostępny cały czas. Śniadanka pyszne z ciasteczkami, które jeszcze teraz czuje:) Polecam.
    Anna
    pl

    Ocena

    8,3
    21 sierpnia 2018
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Magdalena
    pl

    Ocena

    10
    10 sierpnia 2018

    Hotel godny polecenia z pysznym śniadaniem

    Świetna lokalizacja hotelu, bardzo blisko do morza i przystanku. Śniadania przepyszne, personel bardzo miły i pomocny. Schludne i czyste pokoje. Śmiało można polecać!
    Mariusz
    pl

    Ocena

    6,7
    30 lipca 2018

    Na krótki nocleg akceptowalny

    Basen-raczej namiastka, hotel znajduje się bezpośrednio przy dość ruchliwej drodze i trochę na uboczu z dala od restauracji, pokoje niby odnowione ale mają już swoje lata, śniadania-bardzo podstawowa plus jajecznica z proszku i kawa rozpuszczalna.
    Widok na morze z okna, restauracja-odnowione wnętrza i niezła kuchnia,
    Piotr
    pl

    Ocena

    8,8
    24 lipca 2018
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Beata
    pl

    Ocena

    7,5
    7 września 2017
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Fortiori
    pl

    Ocena

    8,8
    30 sierpnia 2017
    Dobre śniadanie, wybór ok. Widok na morze
    Bartosz
    pl

    Ocena

    9,2
    27 sierpnia 2017
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Doreen
    gb

    Ocena

    9,6
    29 sierpnia 2018

    family friendly hotel

    Pia
    us

    Ocena

    9,2
    25 sierpnia 2018
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Geani31276
    ro

    Ocena

    9,6
    18 sierpnia 2018
    It's very nice place. I love it. I have been here in 2016, this year again and I will come back again. Everything is fine.
    GustavN
    se

    Ocena

    7,5
    17 lipca 2018
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    M
    dk

    Ocena

    7,9
    16 lipca 2018
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    danya
    gb

    Ocena

    8,8
    10 lipca 2018
    The overall experience was very good. The hotel food was excellent and the rooms and general area were every comfortable and relaxing. The staff were very friendly and helpful.
    Wojciech
    pl

    Ocena

    10
    11 czerwca 2018

    I'm sure I will visit this hotel in the nearest future.

    This is nice hotel, clean with good service. Restaurant is OK, small swimming pool. Very good for family with children.
    Richard
    dk

    Ocena

    9,2
    9 czerwca 2018
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Leif
    se

    Ocena

    6,7
    2 czerwca 2018
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Daniel
    dk

    Ocena

    9,6
    8 maja 2018
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Townsp
    gb

    Ocena

    9,0
    13 września 2017

    We loved the island of Bornholm and would definitely like to come back.

    As far as we were concerned everything was fine but with the current rate of exchange it does make things very expensive .
    All the food was very well cooked and tasty. The staff at the hotel were friendly and efficient .
    Doreen
    gb

    Ocena

    9,6
    2 września 2017

    Sunny ,great food, clean and quiet .

    The quietness.
    Beautiful location ,wonderful relaxing break .We will be back .
Ładowanie opinii